Sale!
, ,

Barber pole LED, silver,58cm

119.00 

barber pole med LED lampor. Silver 58CM

Delivery time: 2-5 days

Availability: 19 in stock

SKU: P-580 Categories: , ,

Barber Pole LED kombinerar traditionell estetik med energieffektiv LED-teknik för att skapa en attraktiv och uppmärksamhetsväckande skylt som kommer att locka kunder till din frisersalong eller barberarbutik. Denna barberstång är en traditionell symbol och den röda, vita och blå färgkombinationen ger en känsla av autenticitet och välkommenhet.

Funktioner:
1-Färgstark design: Med den klassiska färgkombinationen av rött, vitt och blått representerar vår Barber Pole LED den tidlösa design av barberartraditionen. Detta kommer att dra ögonen till din verksamhet och skapa en atmosfär av autenticitet.

2-Roterande rörelse: Vår Barber Pole LED har en roterande rörelse, vilket ger en dynamisk effekt som är svår att ignorera. Detta fångar uppmärksamheten från långt håll och gör det tydligt för förbipasserande att din verksamhet är öppen.

3-Enkel installation: Vår Barber Pole LED levereras med enkel installationsutrustning och instruktioner. Det är enkelt att montera och kommer snabbt att vara redo att användas som en iögonfallande marknadsföringsstrategi för din verksamhet.

Specifikationer:
Längd: [58 CM]
Diameter: [27 CM]
Material: Högkvalitativt och väderbeständigt material
Belysning: Energisnåla och färgmättade LED-lampor
Färger: Rött, vitt och blått
Rörelse: Roterande mekanism för ökad uppmärksamhet

Shopping Cart
Contact us
Hi mate how can we help you?